Zbunila fandom: Sabrina Carpenter “očistila” svoj Instagram, najavila novi singl!

Već smo se nekako navikli da zvezde pobrišu sve sa svog Instagram kad god nam spremaju nešto novo – to su činili Harry Styles, Taylor Swift, Selena Gomez a sad i Sabrina Carpenter!

Prazan Instagram zbunio je 14,3 miliona njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži, ali se Sab ubrzo vratila sa tri posta u kojima najavljuje svoj novi singl, “Almost Love”! Na jednoj fotki je očigledno naslovnica singla koji će se pojaviti 6. juna a druga dva posta su u stvari videi!

NEW SINGLE ALMOST LOVE 6/6

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter) on

U jednom, Sab se očigledno nalazi u studiju gde sprema novu muziku a u drugom je vidimo kako izgleda zaista prelepo dok pozira, očigledno za promotivne slike! Mi podsećamo da jedini u regionu imamo u prodaji njena prethodna dva albuma, u našoj Famoza prodavnici.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Opet je to vreme godine: U nedelju 29. aprila startuje Famoza koncertna anketa, a ovo su stvari koje morate znati!

2 thoughts on “Zbunila fandom: Sabrina Carpenter “očistila” svoj Instagram, najavila novi singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.