Zbog ovoga Karlie i Taylor više ne govore!

Svi su se iznenadili kada na svadbenoj ceremoniji Karlie Kloss nismo zatekli Taylor Swift. Tada su počele sumnje da njih dve više nisu u dobrim odnosima. Karlie i Taylor su zaista imale divno višegodišnje prijateljstvo, propraćeno i saradnjama, kao što je Karlieno gostovanje u spotu za Tayinu pesmu “Bad Blood”.

Izvor blizak obema je izjavio da njih dve ne govore više iz razloga što Karlie nije znala za granicu u nekim stvarima. U vreme kada su se posvađale, njih dve su bile toliko bliske da je Karlie čak imala i sobu u Taylorinoj vili u Tribeci od 47 miliona dolara. Međutim, ona se možda i previše opustila, pa je pozvala gomilu svojih prijatelja u Taylorinu vilu bez pitanja. Tay je tu odlepila na nju i njih dve su se posvađale.

Taylorini i Karlieni reprezenti za novine su porekli ovu priču, međutim neko je izjavio za žutu štampu da se nešto jeste desilo što je nateralo Taylor da izgubi strpljenje i precrta Karlie. A dok se njih dve ne oglase, mi možemo samo da nagađamo…

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Možda su Swiftieji u pravu: Da li je Todrick Hall upravo potvrdio teoriju da je Taylorin novi album vezan za leptire?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.