“Zbog njega sam naučila da sviram gitaru”: Taylor Swift se oprostila od legendarnog muzičara

Veliki američki muzičar Tom Petty šokantno je preminuo u svojoj 67. godini, samo nedelju dana nakon svog poslednjeg koncerta a od njega su se javno oprostile brojne zvezde među kojima i Taylor Swift.

Taylor kaže da Swiftieji mogu da se zahvale Tomu jer ju je on motivisao da se razvija i kao tekstopisac i kao gitarista. “Za mene, Tom Petty je bio idol kao tekstopisac: On je spajao kompleksno i jednostavno”, kaže ona za časopis Rolling Stone. “On toliko toga kaže u svojim stihovima, konceptima, pričama, porukama, sitnicama… ali uvek stvori i ritam koji vam ostaje u glavi.”

“Na hiljade gitarsta je motivisao da uče da sviraju jer su hteli da izvedu njegov hit ‘Free Fallin’. Računajte i mene među njih.” Koliko voli Toma Taylor je potvrdila na svojoj “Fearless” turneji kad je redovno izvodila njegovu pesmu “American Girl”. Poslušajte neke od najlepših Tomovih pesama i pogledajte predivne spotove koje je radio.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift otkriva: Ovo su pesme koje slušam posle teških raskida!

One thought on ““Zbog njega sam naučila da sviram gitaru”: Taylor Swift se oprostila od legendarnog muzičara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.