Zbog Directionerki dve i po godine nisam bila u vezi!

12407183_989958684445122_527942583_n

Taylor Swift veoma retko priča o ljubavi ali je za novo izdanje magazina Vogue priznala kako je dve i po godine bila sama jer je preživela pravi pakao zbog Directionerki!

“Imala sam normalnu količinu dejtova za devojku u ranim dvadesetim ali mrzele su me zbog toga”, priča ona i dodaje kako je nakon veze sa Harryjem Stylesom bila prinuđena da donese drastičnu odluku. “Bilo je jako naporno i zbog toga sam morala da menjam svoje ponašanje. Dve i po godine nisam bila u vezi. Da li sam to morala da uradim? Ne.”

Zbog napada Directionerki Tay kaže da je morala da napravi posebnu strategiju kako ne bi poludela. “Uh, govorile su mi odvratne stvari i morala sam da naučim kako da da procenim te uvrede; U fazonu da kažem, ovo su manje i srednje uvrede. Postoje jednostavni načini kako da ućutkate glasine. Ako vam kažu da ste trudni, dovoljno je da ne budete trudni!”

Autor: Famoza.net
Foto: Vogue

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza kviz: Šta povezuje Ari, Demi, Sel, Tini, Jusa, 1D i druge zvezde?

6 thoughts on “Zbog Directionerki dve i po godine nisam bila u vezi!

  1. Bolje da nije ni bila u vezi sa Hazzom, sada krivi Directionerke, ali dobro svako mora da nadje neki izgovor, njena stvar.

  2. Ovo je u potpnosti neistina, Taylor nije navela directionere ili fanove bivšeg niti išta rekla protiv fandoma, ona je stavila medije u cijelu stvar… Rekla je kako su u medijima pisali da previše izlazi s drugima što ste i naveli, ali ste pogriješili što ste rekli da je mislila na directionere, jer očito nije…

  3. “Imala sam normalnu količinu dejtova za devojku u ranim dvadesetim ali mrzele su me zbog toga” hahahahahaha
    Tay <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.