Zayn pevao potcenjenu 1D pesmu, izazvao potoke suza i milione pregleda!

Zayn Malik je odlaska iz One Directiona ili ignorisao grupu ili govorio negativne stvari o ostalim momcima. Međutim, ovog vikenda stvari su drugačije jer je on postavio video u kome peva zaboravljeni hit momaka!

Naime, Zayn je na Instagramu objavio kratak snimak u kome peva svoj delić iz pesme “You & I”, a on za prvih sedam sati već ima prikupljenih enormnih šest miliona pregleda! Čak 140 hiljada komentara govore da je Zayn prizvao čitav fandom koji se nada da ovo nije slučajno, i da možda najavljuje ujedinjenje 1D. Ipak, nekako nam je jako teško da poverujemo u to, bez obzira što je ovaj video veliko iznenađenje!

Zaynova karijera od odlaska iz 1D konstantno propada – osim prvog singla “Pillowtalk” koji je bio hit, sve ostale numere i albumi nisu dobro prošli kod publike. Najveći problem krije se u tome što Zayn ima strašnih problema da stane na scenu, zbog čega je odustao ne samo od turneje, već i od festivalskih nastupa. Bez takvog vida promocije, bukvalno je nemoguće da njegova karijera uspe.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Directionerka Tijana šalje nam sjajne crteže svojih omiljenih momaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.