Zayn objavio pesmu koja ismeva 1D, Louis mu odgovorio uvredama!

Zayn Malik objavio je novu pesmu pod nazivom “Good Years”, ali mnogi nju tumače kao njegovo ismevanje vremena koje je proveo u One Directionu. Sa tim se definitivno slaže i Louis Tomlinson koji ga i javno kritikovao!

U pesmi, Zayn peva o odlasku iz One Directiona rečima, “Radije bih bio bilo gde, bilo gde, samo ne ovde. Previše droge i alkohola, zašta li smo se to borili? Sad će znati čitav svet. Da smo mi previše otupeli i previše glupi da promenimo priču.”

Ubrzo nakon toga, oglasio se Louis rečima, “Zaista sam zbunjen. Kakav hipokrit!”, pa su šanse da ovo nije bio odgovor Zaynu gotovo nepostojeće, znajući da Louis inače ne voli da ćuti! Reakcije fandoma su podeljene, od onih koji ga podržavaju, do drugih koji mu govore da se ne bavi time, i da se seti da mu je Zayn nekad bio kao brat. Čini se da je on i prihvatio taj savet, s obzirom da je brzo nakon toga počeo da priča o drugim temama, poput završetka X Factora ali i toga da završava jedan svoj projekat, što je vrlo moguće album!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Zayn objavio pesmu koja ismeva 1D, Louis mu odgovorio uvredama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.