Zayn: Nikog od 1D momaka nisam video od odlaska, možda me i mrze!

2016_ZaynMalik_6_REMOVEFromCMA240616_CreditNabil_220316

Zayn Malik nekoliko puta je ispričao kako je ostao u kontaktu sa Liamom Payneom ali u intervjuu za NME on priznaje da čak ni njega nije video od odlaska iz benda!

“Sa Liamom sam pričao preko telefona. Nismo se videli jako dugo pa želimo to da ispravimo”, priča Zayn i dodaje. “Poslednji put sam ga video verovatno još dok sam bio u bendu. Ja sam pokušavao da ih kontaktiram ali nisu hteli da se jave. Ma, kako god hoće”, promrmljao je on. Mladi pevač pita se i da li ga momci zapravo mrze zbog odlaska i svega što priča o njima. “Možda me i mrze, ko zna. Ne vidim razlog za to. Mediji naduvaju takve stvari, razumem kako to funkcioniše. Svi žele da na neki način zarade novac.” Odnosi su dakle gori nego ikad ali nadajmo se da će stvari biti bolje kad se Zayn i Liam pogledaju oči u oči!

Autor: Famoza.net
Foto: NME

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #1

2 thoughts on “Zayn: Nikog od 1D momaka nisam video od odlaska, možda me i mrze!

  1. "…..Svi žele da na neki način zarade novac.”
    EEE moj Zayn ti jos zaradjujes na racun One Directiona, a ne oni na tvoj racun.
    PS postao je opasno bezobrazan ni ja na njihovom mjest ne bih zeljela da pricam sa njim ispluvo ih je i sada izigrava zrtvu -.-

  2. Ako ga mrze, nisu jedini… Ja ga mrzim jos od X Factora, pamtim kad je dramio i tacno kako je dramio i pravio scenu u backstage-u. No nebitno, nece on jos dugo biti popularan. Bar se nadam!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.