Zayn Malik spreman za okršaj: Ne plašim se Little Mixa!

10499316_867382913375086_914316254_n

Zayn Malik nazvan je kukavicom u britanskim medijima nakon što je Daily Mirror objavio kako je on odbio da u istom danu nastupa sa Litte Mix da slučano ne bi video Perrie Edwards. Ipak, mladi pevač to demantuje.

Daily Mirror preneo je informaciju jednog navodnog organizatora BBC Radio 1 festivala koji je rekao: “Nastup istog dana naterao bi ljude da pričaju o njihovoj vezi a ne o muzici. Ako se Zayn i Perrie nađu u isto vreme na istom mestu, svi će biti zabezeknuti. Ako se slučano sretnu, to bi bilo jako neprijatno iskustvo”. Iako se Zayn nije oglasio, to su učinili njegovi predstavnici koji su za Daily Mail rekli očekivanu stvar – da u svemu nema istine. Ipak, nekako smo sigurni da će organizatori spomenutog festivala svakako pokušati da razdvoje Zayna od Perrie ali i ostalih devojaka iz grupe koje ga žestoko kritikuju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Opčinjen Amerikom: Zayn Malik se seli u Los Anđeles!

2 thoughts on “Zayn Malik spreman za okršaj: Ne plašim se Little Mixa!

  1. Ovo je totalna istina. Zayn se nikad nije plašio tih cura , niti će. Zayn vokalno može što njih 4 zajedno ne mogu. Budimo realni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.