Zayn Malik priznaje fanovima: Srećan sam, ali imao sam bolje dane

Zayn Malik je jako zatvorena osoba, verovatno i previše za jednu zvezdu poznatu širom sveta, pa je jako teško dokučiti šta pevač želi da kaže i šta se u njegovom životu uopšte dešava – izuzetak su neki momenti kada on na Twitteru odluči da bude iskren i napiše nešto o svom trenutnom stanju, što je uradio ovog vikenda!

Naime, Zayn Malik imao je vrlo čudne momente na Twitteru ovih dana, jer je najpre u subotu objavio tvit: „Voleo bih da vam se izvinim što sam s*anje osoba“, i ovaj tvit, naravno, nikome nije bio jasan i zbog čega se to Zayn izvinjava, ali je uprkos tome imao čak 14.000 retvitova sve dok ga Zayn nije iz nekog razloga uklonio! Sve ovo svedoči o Zaynovom nestabilnom stanju, a u narednom tvitu se potrudio da ipak uveri fanove da je sve u redu!

„Trenutno sam srećan, ali mogao bih biti i srećniji. Hvala za svu ljubav koju ste mi poslali juče, samo sam morao negde da izbacim to“ napisao je Zayn, i opet je ostalo nedovoljno jasno šta se zapravo dogodilo, i Zayn je neke fanove samo još više zabrinuo – neki su povezali njegovo izvinjenje sa izjavom Louisa Tomlinsona da se Zayn nije pojavio kada je njegova majka preminula, ali to su i dalje samo nagađanja.

Pročitajte još  Zayn Malik i Perrie Edwards: Najseksepilniji par današnjice!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Zayn Malik priznaje fanovima: Srećan sam, ali imao sam bolje dane

  1. Ne znam što mu je. Nadam se da je dobro. Sjećate se da je prije točno 4 godine Zayn napustio 1D?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.