Zayn Malik opet javno ponizio Perrie!

**USA ONLY** West Hollywood, CA - Zayn Malik debuts his new grey makeover as he steps out of 1OAK Nightclub in West Hollywood. The former One Direction singer has been a regular in the LA club scene since calling off his engagement to his longtime girlfriend Perrie Edwards. AKM-GSI          August 11, 2015 **USA ONLY** To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com ginsburgspalyinc@gmail.com

Zayn Malik koristi svaku priliku da javno ponizi svoju bivšu devojku Perrie Edwards pa je sad tako s javnosti podelio informaciju da mu se više dopada nova pesma sastava Fifth Harmony nego aktuelni hit Little Mixa.

Bivši član One Directiona učestvovao je u anketi gde je trebalo retvitovati “Worth It” Fifth Harmonyja ili obeležiti “Black Magic” Little Mixa kao omiljeni. Naravno, Zayn je označio da mu se hit Fifth Harmonyja više sviđa, znajući da će njegov izbor videti na stotine hiljada fanova. Iako mnogi od njih prihvataju njegovu odluku da ostavi Perrie Edwards, nikome nije jasno zbog čega on ima konstantnu želju da je provocira i ponižava, pa smo tako zapazili komentare poput: “Zayn jednostavno ponižava bivšu verenicu na javnom mestu jer zna da će ona o videti. To je tako jadno i odvratno” ili “Mislila sam da je Zayn odrastao, kad ono…” Šta li je to Perrie uradila kad Zayn još uvek ima potrebu da joj naškodi?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jadna Perrie: Zayn me povređuje svojim nesmotrenim izjavama!

8 thoughts on “Zayn Malik opet javno ponizio Perrie!

    1. Ne postoje redovi na koncertima 🙂 To što ti želiš je fan pit, cena za njega bi mogla biti oko 50-60 evra.

    2. Can U not… I LM su svasta uradile i nekako bi po meni bilo logicnije da si sada na Zaynovoj strani. I OMG koju je zbrku napravio… CAK retweetao

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.