Zayn Malik izvređao Little Mix?

12144037_466820126776590_1582611488_n

Istog dana kad su mediji pisali o nastupu devojaka iz Little Mixa koje nisu imale previše krpica na sebi, Zayn Malik ostavio je tvit koji je prilično povredio Mixere!

Bivši član 1D tako je napisao: “Volim kako se ljudi osećaju slobodno dok su goli… Pročitajte knjigu da biste oslobodili svoj mozak”. Mnogo su to odmah protumačili kao poruku za Perrie i ostale devojke koje prethodnih meseci nimalo ne kriju da Zayna ne podnose! “Zayn je video slike Perrie i sad mu je žao što ju je otkačio pa tvituje uvredljive stvari. Kapiram te Zayn, kapiram te” ili “Zašto Zayn vređa Little Mix” bili su neki od komentara. ” Zayn je ubrzo objavio novi tvit u kome je poručio da nije vređao nikog posebno ali kako mu niko nije poverovao, on je odustao od objašnjavanja rečenicom, “Dosta je bilo, ovo s*anje je iscrpljujuće! Želim vam laku noć”.

Ko je u pravu’ Teško je reći jer Zayn vrlo često menja mišljenja i nikad niste sigurni šta je istina a šta ne. Što se devojaka tiče, one misle da je sad idealan trenutak za ovakve kostime. “Neke od nas imaju 24 godine. Nećemo moći da nosimo ovakve stvari do kraja života i šetkamo se u suknjicama. Mi smo samo devojke”, poručila je Perrie.

Pročitajte još  BRIT Awards 2016: Dominacija Adele, 1D i Little Mix u okršaju za video godine!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malk, Getty

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Zayn Malik izvređao Little Mix?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.