Zavirite kako izgledaju probe za Taylorinu “Reputation” turneju!

12


Ostalo je još par meseci do početka Taylorine “Reputation” turneje i pripreme su uveliko u toku što nam je ona prikazala kroz par svojih fotografija ili Storyja na Instagramu!

Pevačica je odlučila da postavi novu fotografiju na svom Instagram profilu, ovog puta pokazavši nam sobu punu opreme za tonsku probu. Naravno, osim što je u projekat uključen veliki broj profesionalnog osoblja, tu je i njena mačka Olivia koju smo bili u prilici da vidimo kako se neverovatno isteže – tim bismo rekli da je u pripremi i veoma zahtevna koreografija.

Sigurni smo da će turneja biti odlična i da će sada veći broj ljudi uspeti da priušti kartu nakon njihovog naglog sniženja i priznanja pevačicinog tima da su visoke cene bile ogromna greška!

Repu-hearsals 🎶

Објава коју дели Taylor Swift (@taylorswift) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Taylor Swift

12

3 thoughts on “Zavirite kako izgledaju probe za Taylorinu “Reputation” turneju!

  1. Pa sta cekamo?! Odmah ima da je zovemo u BG! Mislim stvarno, cene su pale, a u Srbiji ce da budu jos manje, a ovde ima puno fanova. Taylor u Srbiju!

  2. Sigurna sam da ce turneja biti svrsena,cim se ceo tim toliko trudi.Super sto su cene niže,jedino je steta sto nema koncerta u nekoj zemlji koja je blizu nas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.