Zavirimo u Zendayinu kuću iz snova!

Zendaya je i nakon Disneya nastavila uspešnu karijeru, a to joj je i omogućilo da sebi priušti kuću kakvu je oduvek želela! Ona sad živi u San Fernando dolini u Los Anđelesu koje je izuzetno popularna, ali i preskupa lokacija. Zbog toga i ne čudi što njen novi dom košta čak četiri miliona dolara!

Zendayina kuća ima i veliki stepen privatnosti, s obzirom da niko sa ulice ne može da vidi šta se tamo dešava, piše Variety. Sem toga, postoji i dug prilazni put kao i tona kamera. Ova kuća inače nije izgrađena za nju, već tu stoji od 1939. godine! Sem glavne, tu je i gostinska kuća kao i bazen. Ova lokacije je tokom više od 80 godina više pua renovirana, ali je zadržala svoj tradicionalni izgled. U njoj se nalazi ogromna kuhinja, više soba sa kaminom, a svaka spavaća soba ima i svoj balkon. Gostinska kuća takođe ima svoje kupatilo i mini kuhinju, uz spavaću sobu.

Ono što je urađeno u skorije vreme jeste bazen i kameni put, ali iako su renoviranja završena, Zendaya se još uvek nije uselila! Ona je prošle godine kupila kuću, ali je odlučila da je iznajmljuje za 12.900 dolara mesečno! Međutim kuća je sad uklonjena sa tržišta, ali se ne zna da li je glumica pronašla podstanara ili je odlučila da se tamo preseli u skorije vreme. Zendaya inače živi u Los Anđelesu, i to u kući koju je kupila pre tri godine, za 1,4 miliona dolara! Ipak, nije nimalo neobično da zvezde imaju veliki broj kuća iako u nekima od njih provode samo par dana godišnje! Ulaganje u kuće i stanove je jedna od najsigurnijih invensticija, mada se sećamo i da je Selena Gomez svoj dom morala da proda uz gubitak, a isto su doživeli i Demi Lovato odnosno Harry Styles.

Pročitajte još  Najhumanije ličnosti godine: Ariana, Zendaya, Rihanna, Demi i Shawn su na listi!

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.