Zastrašujuće: Ariana Grande pokazala u koliko lošem stanju joj je mozak

Nekad je jako teško razumeti ljude koji imaju psihičke probleme, ali Ariana Grande trudi se da pojasni svoju situaciju fandomu najbolje što ume. Ona je to učinila na svom Instagram Storyju prilično dramatičnom objavom za koju je rekla da nije u pitanju nikakva šala kojoj se treba smejati.

“Ovo nije šala”, napisala je ona uz sliku koja pokazuje rezultate skeniranja mozga a koji prikazuju zdrav mozak i mozak koji prati od posttraumatskog sindroma. Iako je slika crno bela, nije teško primetiti da Arin mozak ima više posebno osvetljenih delova, i to čak i više nego ranije.

Ari je o svom problemu govorila još prošlog juna za britansko izdanje časopisa Vogue gde je konstatovala, “Mrzim… da to priznam, ali tako je”, odgovorila je ona na pitanje da li pati od posttraumatskog sindroma. “To je ono što mi svi govore. Teško je pričati o tome jer jer je toliko ljudi propatilo. Da, ali to je tako. Znam te porodice i moje fanove, i svi prolaze kroz ovakvo iskustvo. Mislim da nikad neću znati kako da pričam o ovome, a da ne zaplačem.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Janin blog: Storytime: Sweetener world tour doživljaj iz ugla hardcore arianatora

5 thoughts on “Zastrašujuće: Ariana Grande pokazala u koliko lošem stanju joj je mozak

  1. Ali je ipak na kraju pravi borac i to je ono što je čini posebnom! Znam da će biti sve u redu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.