Zašto su ljudi u šoku nakon najnovijeg TikTok videa Selene Gomez?

Pevačica i glumica Selena Gomez u poslednje vreme postala je prava Tik Tok zvezda! Dosta se proslavila svojim videima sa fitnes rutinom koji će vas definitivno naterati da se i sami bacite na vežbanje. Sigurno ste svi čuli za tragediju koja se dešava u životu Britney Spears pa su joj mnoge zvezde pružile podršku, a među njima je i Sel. Ona je svojoj omiljenoj zvezdi iz detinjstva čak poslala i paket njene omiljene šminke iz svoje ‘Rare Beauty’ kozmetike kao i kupaći kostim koji je i sama nosila za reklamu. Sada Sel nastavlja svoju Tik Tok karijeru, a ovaj najnoviji video ostavio je fanove u šoku!

Za najnoviji Tik Tok video Selena je snimila sebe kako otvara usta dok u pozadini snimljen glas govori sledeće: ”Znači ti hoćeš da mi kažeš kako umeš da pročitaš njegovu astrološku kartu rođenja, ali ne umeš da pročitaš ‘crvene zastave’?” Tokom kratke pauze Sel je uzela gutljaj kokakole pre nego što je nastavila da priča, ”Sestro.” dodala je. Da bi doprinela poenti svog videa Sel je pored crvenog pića takođe nosila i crveni duks, karmin kao i crvenkastu boju laka za nokte.

Fanovi su odmah aludirali na Justina Biebera i bilo im je presmešno što Sel ume da se šali na svoj račun.

Pročitajte još  Selenatori ubeđeni da Selena peva o Justinu i na španskom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.