Zašto? Shay Mitchell je napravila skandal od svog puta u Kinu!

Shay Mitchell tokom proteklih nedelju dana objavljuje fotke sa putovanja iz Hong Konga i Kine, ali je glumica napravila priličan skandal jer se utvrdilo da te slike nisu njene!

Kako se ispostavilo, na jednoj od njih se jasno video kursor miša, što sugeriše da je ona sliku uzela sa interneta a ne da ju je sama ufotkala. Kako se ispostavilo nakon pretrage, Shay je zaista preuzela tuđu sliku i predstavila je kao svoju a onda je to uradila još nekoliko puta!

To je sve samo postavljalo nova pitanja, od koji je najvažnije ono vezano zašto Shay ovo radi, odnosno da li je uopšte bila na putovanju ili je sve ovo neslana šala. Glumica je u međuvremenu objavila još par fotki koje je stvarno slikala ali niko ne zna kad su one nastale jer je Shay prethodnih dana definitivno bila u Kaliforniji!

View so nice it almost looks… fake.

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shay Mitchell

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shay Mitchell postala mama!

2 thoughts on “Zašto? Shay Mitchell je napravila skandal od svog puta u Kinu!

  1. Mislim da je sala.Ako nije onda mi stvarno nije jasno zasto je uzela fotke sa neta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.