Zašto li je izbačen? Pogledajte skeč Ariana Grande koji nije bio odobren za TV!

ssaf

Ariana Grande bila je voditeljka šoua “Saturday Night Live” sredinom marta ali neki od skečeva koje je snimila tom prilikom izbačeni su iz ove epizode!

Jedan od njih objavljen je tek ove nedelje i to na YouTubeu a radnja mu je smeštena u sedamdesete godine zbog čega je i i Ari skroz u fazonu koji je bio aktuelan pre 40 godina. Sam video definitivno je vrlo neobičan pa i zbunjujući pa je moguće da upravo zbog toga za njega nije bilo mesta na TVu.

Ipak, Arianatori će uživati u tome da pogledaju nešto do sad neemitovano sa njihovom ljubimicom. Uostalom, još od “Victorious” dana znamo kakav je Ari majstore za komedije!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Fandom se drži zajedno: Starija Arianatorka kupila kartu mlađoj koja je bila žrtva prevare!

7 thoughts on “Zašto li je izbačen? Pogledajte skeč Ariana Grande koji nije bio odobren za TV!

  1. Nemam nikakav problem zato sto nisu objavili taj snimak na televizor,ona je neverovatna.U Victoriousu je bila smesna,talentovana,urnebesno zabavna,i prelepa,neke stvari se nikad ne menjaju,kao i njena nadarenost za glumu,pevanje,ima smisao za humor.Nije vazno da je objavljeno na televiziji,ona je bolja nego televizijske zvezde.VOLIMO NASU CARICU,VOLIMO KAO NAJBOLJU DRUGARICU,KOJOJ SVE NASE TAJNE MOZEMO RECI,SA NJOM CEMO MNOGO PRIJATELJA STECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Ovo je samo pesmica,ne zna za mene,ok,zna da ima najvernije fanove,ako sam napisala pesmicu,ne znaci da kao mogu da joj kazem sve tajne,ja sam joj veliki,veliki fan,pa da je poznajem tako bi to bilo.Nemam problem,ali znam da me ne zna,tako da ne treba da mi govoris vise puta,skroz nepotrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.