Zašto kriti? Shawn i Camila potvrdili da su par! (video)

Shawna Mendesa možete da stavite na najstrašnije muke, ali taj vam živ neće priznati da je zaljubljen! Iako je i u svom najnovijem solo singlu “If I Can’t Have You” priznao da je mnogo pogrešio jer nije hteo da prizna ljubav pa je ostao bez devojke (što su mogle biti samo Hailey Baldwin ili Camila Cabello), Shawn i sad nastavlja sa pričom da se između Camile i njega ne dešava ništa. Ipak, ono što se desilo u nedelju govori mnogo više od njegovih reči!

Naime, u petak popodne Shawn i Camila otišli su zajedno na branč (jelo između doručka i ručka) a tamo su izgledali ili kao najbliskiji prijatelji koje ste ikad videli, ili kao zaljubljeni par! Oni su se pojavili u crnim kombinacijama, sve vreme su se držali za ruke i smejali se, a nije ih uopšte brinulo to što su ih paparaci snimali – čini se da nema šanse da nisu znali da ih slikaju!

Teoretičari zavere ukazaće da se ovakve stvari dešavaju često kad dvoje muzičara rade zajedničku pesmu, jer lažne ljubavne afere podižu interesovanje javnosti. Ipak, znajući istoriju Camile i Shawna, svi se nadaju da je ovo prava ljubav, pogotovu jer oboje imaju status dobrica koje je ne prave skandale.

Pročitajte još  Famoza music chart #6

Autor: Famoza.net 

Foto: https://twitter.com/lostinurpoison


The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Zašto kriti? Shawn i Camila potvrdili da su par! (video)

  1. Nasla sam negde da nije da nisu znali za paparace,nego se u jednom delu videa moze videti da je Shawn rekao Camilli :"Cam,paps" odnosno da je on video paparace i da se zbog toga Camilla okrenula na drugu strani.
    Mislim da iskreno i nisu znali da ih paparaci prate bas zbog toga sto je Shawn u tom trenutku to bio rekao Camilli ali ono okej…
    Svejedno volim ih oboje i volela bih da su stvarno par🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.