Zašto ga neki naš klub ne kupi? Pepe Barroso je vrhunski golman!

Pepea Barrosa javnost uglavnom zna kao dečka Martine Stoessel, sina bogatog vlasnika jedne modne kuće i manekena a kao da se zaboravlja da je njegova najveća strast fudbal, odnosno pozicija golmana koju zauzima još od ranog detinjstva!

Pepe je proveo nekoliko godina u slavnom Atletiku iz Madrida, jednom od najboljih klubova Evrope gde je igrao za njihov omladinski tim. Pepe je bio toliko dobar da je redovno biran u selekciju Madrida a njegove odbrane donele su mu još jednu veliku nagradu – trenirao je sa najjačim timom Atletika! Najveća potvrda njegovog kvaliteta ipak je bila kad je on 2010. i 2011. izabran za najboljeg golmana u čitavom podmlatku svog kluba!

Kako njegovi treneri na Univerzitetu UCLA u Los Anđelesu ističu, Pepe ima neverovatne reflekse, zaustavlja šuteve iz teških pozicija i vrhunski je taktički i tehnički spreman. Pepe je inače visok skoro 190 cm a tešak je tek oko 80 kg što je jako dobro za jednog golmana. Kako je on još uvek vrlo mlad, nadajmo se da će neki klubovi prepoznati njegov kvalitet – šta bi falilo i našim ekipama da ga dovedu dok mu je cena još niska?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Na predlog Famoze i V-lovera: "Tini" album stigao u Srbiju, uskoro u prodaji!

15 thoughts on “Zašto ga neki naš klub ne kupi? Pepe Barroso je vrhunski golman!

  1. Možda trenutno samo hoće da završi studie, pa da se fokusira i na fudbal. 🙂
    Bilo bi lepo da ga neki naš klub kupi, tako bi nam i Tini možda dolazila 😉

          1. U ovome se u potpunosti slažem sa tobom. Pepe zaslužuje najbolje, a ovde kod nas najbolje ne postojo.

  2. Famozo,izvini te sto ovde pitam,ali kada se sastajete sa orgnizatorom u vezi Jorgea i ima li nekih vesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.