Zaslepljujući: Justin pokazao svoje nove dijamantske zube

Justin Bieber sa svojim bogatstvom zaista može da se rasipa na različite načine – nova kola, kuće i razne stvari koje ne može svako sebi da priušti. Njegov novi aksesoar ne bi svako primetio na prvi pogled, sem naravno njegove žene Hailey 🙂

Na svom Instagramu Jus je objavio sliku gde vidimo dve novosti – pirsing na obrvi i dijamantsku navlaku za donje zube. Pevač je očigledno želeo promenu u svom izgledu, a šta bolje izgleda na čoveku nego dijamanti?

Justinov dobar drug, sin Willa Smitha, Jaden je iskoristio da iskomentariše ovu promenu “Oh okej bejbi, izgledaš odlično”, kao i brojni fanovi u komentarima. Gold Teeth God je čovek odgovoran za Justinovu navlaku. On pravi navlake čije se cene kreću od 800-18000 dolara, a Justinova je prema procenama koštala oko 50 hiljada dolara.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Skandal: Voditelji ponižavali Biebsa, on napustio studio! (video)

One thought on “Zaslepljujući: Justin pokazao svoje nove dijamantske zube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.