Zasenjena: Sestra Camile Cabello više voli Billie Eilish!

Camila Cabello zaista ima prilika da svoju sestru upozna sa bilo kojom poznatom ličnošću, pored svih svojih kontakata. Njena dvanaestogodišnja sestra Sofia Cabello upoznala je skoro sve ljude koje zna i Cam, kao što su Taylor Swift i Shawn Mendes. Ipak, nju je najviše oduševila Billie Eilish…

„Moja sestra je zapravo plakala kad je upoznala Billie Eilish, a moja sestra nije plakala kad je upoznala ikoga, a upoznala je svakoga koga je mogla da upozna“, kaže Camila, koja je nedavno sarađivala sa Billienim bratom, Finneasom, za koga Cam kaže da poseduje ukus za muziku sličan kao Taylor Swift i Ed Sheeran i da obraća pažnju na vrlo delikatne detalje kada piše pesme.

Inače, moramo ovde da napravimo malu digresiju i da dodamo pristrasan komentar, ali moramo da naglasimo da poslušate Finneasovu muziku na njegovom kanalu OVDE, vrlo je potcenjen umetnik i uvek u senci svoje sestre, a piše sa njom svu muziku, mi iz Famoze oboooožavamo da ga slušamo 🙂 Naše omiljene pesme su „Heaven“, „Break my heart again“ i „New Girl“.

Camiline omiljene Billieine pesme su „Ocean Eyes“ i „when the party’s over“. „Volim emo stvarčice; osećaj je uzbudljiv i drugačiji. Mislim da je njena muzika stvarno sjajna. Upoznala sam je i uživo, jako je divna – izgleda kao stvarno iskrena osoba“, dodaje Cam o Billie.

Pročitajte još  Ljubica šalje novi kviz: Koji spot Hailee, Olivie, Sofie, Bebe i Camile je na slici?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.