Zara Larsson o životu na turneji: Nedostaju mi žurke, ali makar obilazim svaki grad u kom nastupam!

Mlada Šveđanka je na početku svoje karijere i još nije navikla na turneje, ali kao i većina izvođača, ona vidi u tom izazovu i dobre i loše strane i trudi se da uživa koliko može!

„Jako sam lenja i mislim da mi je mnogo važno da se dobro naspavam da bih dobro zvučala i izgledala na bini. Zato se budim tek u 11 i ležem oko ponoći, nažalost nema žurki iako sam noćna ptica! Jedino divlje što možemo da doživimo je gledanje filmova do kasno dok jedemo slatkiše“ priznaje Zara. „Dobra stvar je što smo na turneji svi prijatelji – ja, moj bend, plesači, tim, svi možemo zajedno da idemo po gradovima u koje dolazimo i onda se vratimo u autobus i tamo se odlično zabavimo.“

Zara je takođe pričala koliko obožava svoj posao i kako je vremenom sva trema nestala i ovo je postao njen način života. „Osećam se moćno dok sam ispred svojih fanova koji uživaju sa mnom, najviše volim da zatvorim šou sa ’I Would Like’ jer mnogo volim tu pesmu, i publika takođe“ otkriva ona. „Čak i kad imam loš dan, na bini sam nasmejana jer mnogo volim sve ovo. Nakon nastupa obično popijem čašu vina, a pre nastupa uopšte ne jedem mnogo jer mi ne prija“ dodaje ona o svojim rutinama iza bine.

Pročitajte još  I Zara Larsson otkriva istinu o Jamesu Charlesu: Hteo je da mi otme dečka!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zara Larsson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.