Zar opet? 1D i 5SOS ponovo u konkurenciji za najgore muzičare sveta, uz njih i Little Mix

JingleBallDallas-OneDirection-022

Uticajni časopis NME odavno je omražen među Directionerima jer je u prošlosti njihov bend već proglašavao najgorim na svetu a Harry Styles je čak dva puta uzastopno izabran za najgoru ličnost planete! Nažalost, ista situacija je i ove godine.

1D su po običaju favoriti za ovo užasno “priznanje” ali za utehu fandomu, Harryja ove godine nema među kandidatima za negativca godine ali zato je tu osoba najzaslužnija za njihovo osnivanje, Simon Cowell. Da je sve ovo pomalo besmisleno najbolje svedoči što se Kanye West istovremeno nalazi u konkurenciji za najvećeg zlikovca i heroja godine! Kad smo već kod heroja, osim Kanyea tu su još Adele i Taylor Swift koja je i u konkurenciji za najbolji singl godine. Dodela nagrada inače će se održati 17. februara 2016. godine.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  On to zaslužuje: Directioneri proslavili Dan Nialla Horana!

One thought on “Zar opet? 1D i 5SOS ponovo u konkurenciji za najgore muzičare sveta, uz njih i Little Mix

  1. ne. oni nisu najgori muzičari na svetu vi uvijek govorite laži o njima jer ni jedne druge zvezde nece biti tako popularni kao 1D toga budite svesni!!! ostavite 1D više na miru..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.