Zar je toliko teško? Jorge Blanco hvali svoj fandom, novinarka ne može da upamti kako se oni zovu!

Jorge Blanco ovih dana mora da ima baš mnogo strpljenja jer američki novinari muku muče praktično sa svim rečima koje ne dolaze sa engleskog govornog područja, pa čak sa i španskim iako se graniče sa Meksikom. Ništa bolje nije bio kad je mladi pevač i glumac počeo priču o svom fandomu na jednoj radio stanici!

Upitan kako se oni zovu, Jorge je odgovorio sa “Jorgistas” a voditeljka je napravila kratku pauzu pa ga je molila da ponovi. Jorge je onda uradio najpametniju stvar pa je bukvalno sve sažvakao i dodao, “Oni su neverovatni, imaju čak i svoj dan, za jedan od mojih prvih tvitova koje sam napisao za njih. Većina su iz Latinske Amerike i Evrope i neverovatni su.”

Voditeljka je na kraju ponovo probala da izgovori ime fandoma ali toliko bojažljivo, kao da je u pitanju kineski jezik! Na svom prethodnom gostovanju na jednoj drugoj radio stanici Jorge je čak predstavljen kao George (Džordž) ali je onda pojasnio da je on Jorge i da mu ne pada na pamet da to menja da bi se više dopao tamošnjoj publici!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Tužno: Jorge Blanco pevao u tržnom centru, gledalo ga desetak ljudi! (video)

Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Zar je toliko teško? Jorge Blanco hvali svoj fandom, novinarka ne može da upamti kako se oni zovu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.