Zapalila se mama deteta Louisa Tomlinsona

Louis Tomlinson je doživeo mnogo porodičnih katastrofa u svom životu – izgubio je majku i sestru, a sa bivšom devojkom Brianom Jungwirth s kojom već četiri godine ima sina Freddiea do sada je sve bilo u redu, ali i njoj se dogodila nezgoda koja je mogla još mnogo više da se otme kontroli! Louis je u vezi sa Eleanor Calder i u planu mu je da se njih dvoje u budućnosti i venčaju, ali on svakako brine i za Brianu koja je majka njegovog deteta.

U doba korona virusa i samoizolacije stanovništva očigledno je da se smanjio broj nesreća, jer se ne krećemo kao nekada, ali Briani Jungwirth dogodila se velika nezgoda niotkuda, dok je, da bi sve bilo još čudnije, zapravo bila pred kamerom Instagram Livea. Ona je započela Instagram Live sa prijateljicom koja je bila kod nje, i njih dve su se vrlo neodgovorno igrale sa svećom, koja je uhvatila rukav njenog džempera! Džemper je brzo počeo da gori, a ona je počela da viče “Ljudi, gorim!” i dok je prvo bila opuštena, histerija je ovladala njom kako se vatra širila. Na njenom primeru naučite da je jako opasno igrati se vatrom – ako vam u prostoriji gori sveća, nemojte se nekontrolisano vrteti oko nje, jer džemperi i tkanine generalno lako uhvate vatru!

Nakon što su sredile problem, Briana je pokazala pratiocima da je dobro prošla. Njen i Louisov sin Freddie spavao je u sobi pored. Iako su Louis i Briana rastavljeni, Louis provodi dosta vremena sa Freddiem i priča za medije kako uživa u ulozi oca i nije mu problem da putuje od Los Anđelesa do Engleske zbog njega. Kao što je Louis nastavio dalje od ove veze, i Briana ima novog dečka s kojim je provela Božić, a sa njima je bio i Freddie.

Pročitajte još  Iznenađujuće ili sasvim očekivano? Zayn čestitao Louisu rođenje sina!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.