“Zaljubljena sam od šestog osnovne”: Nađa Stanojević odgovarala na vaša pitanja na Famoza Snapchatu!

13597672_1729573543974163_1249863763_n

Jutuberka Nađa Stanojević juče je snepovala na Famoza Snapchatu. Ona nam je pokazala kako uživa na Malti, a predveče je i odgovarala na pitanja koja ste joj postavljali na njenom Instagramu. Potrudila se da kao i Lea odgovori na sve, ali među silnim pitanjima našlo se i jedno veoma zanimljivo.

Kada je Nađa odgovarala na pitanje o prvom poljupcu ona je navela tačan datum, što je bilo malo čudno. Potom se prisetila i prvoog dečka za kog je otkrila da je i dan danas njen. Naime, u šestom osnovne Nađin prvi poljubac bio je sa Petrom, koji je i dan danas sa njom, a koji je vama već poznat ako pratite Nađu.

Nađino snepovanje možete pogledati još do večeras, a od sutra se možete družiti sa Nenadom&Zijom koji će takođe odgovarati na vaša pitanja koja možete postaviti na njihovom Instagramu ispod obeležene slike. Ako već niste dodajte famozanet na Snapchatu.

famozasnepOF

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nađa Stanojević

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Intervjui sa Anom, Ružom, Nađom, Nenadom, The Sikritom... Pogledajte Famoza BTF reportažu!

2 thoughts on ““Zaljubljena sam od šestog osnovne”: Nađa Stanojević odgovarala na vaša pitanja na Famoza Snapchatu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.