„Zaista uživam u svakom trenutku sa vama“: Ariana Grande i Universal Music odgovaraju na tračeve o koncertu u Koreji!

Ari je ovih dana imala probleme sa pričama koje kruže zbog njenog koncerta u Koreji održanog u utorak. Optužena je da se pojavila samo tri sata pre koncerta i da je otkazala probu i meet and greet i otišla odmah nakon koncerta ostavivši fanove sa VIP ulaznicama bez ičega!

„Svi koji su platili 650 dolara su ostali bez meet and greet fotografije, probe i bekstejdž nastupa što im je prethodno obećano“ fan je napisao na Twitteru. „Ispali smo prave budale. Odlagan je meet and greet, zatim i koncert, sve je bilo u haosu“! Organizatori u Koreji su se oglasili na Facebooku i rekli: „Time što je Ariana napustila koncert odmah i došla prekasno učinila je da sve ispadno tako mehanički. Bilo bi bolje da je bila iskrena i otkazala koncert, kad već nije pokazala iskrenost kao u Mančesteru.“

Ariana je tom prilikom napisala Arianatorima tvit „Uživam u momentima provedenim sa vama na koncertima, zaista, i beskrajno sam vam zahvalna uvek“, a Universal Music je izjavio da ona nije imala nikakvu nameru da povredi fanove iz Koreje. „Koncerti su svuda iste dužine, koreografija je ista, kao i set lista, Koreja nije ponižena a prisustvovanje probi nikada nije bilo deo VIP ulaznica. Nastupala je uživo jako posvećeno i čak je dotakla visoke tonove koje na nekim koncertima nije“ kažu oni. Na fotografijama se takođe vidi da je meet and greeta bilo – da nisu lokalni mediji ipak preterali?

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa startuje u četvrtak: Ovo su pravila i zvezde za koje ćete moći da glasate!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter, ArianaToday

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “„Zaista uživam u svakom trenutku sa vama“: Ariana Grande i Universal Music odgovaraju na tračeve o koncertu u Koreji!

  1. Mediji preteruju i izmisljaju, a svi fanovi su na koncertu uzivali i glaano pevali uz Ai, jedan momak koji je imao VIP je objavio sliku sa M&G-ai rekao da je to bila najbolja noc njegovog zivota i mnogi su to potvrdili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.