Zaista liče: Victoria Justice menja Ninu Dobrevu u osmoj sezoni “Vampirskih dnevnika”?

safafa

Osma i poslednja sezona “Vampirskih dnevnika” kreće već 21. oktobra (odnosno, rano ujutru 22. oktobra po našem vremenu) a kako je izvesno da Ninan Dobrev ne želi da se trajno vrati ulozi Elene Gilbert, sve su glasnije priče da bi na njeno mesto mogla doći Victoria Justice koja ne samo da je slobodna već i neverovatno liči na Ninu!

Interesantno je da je fandom serije Victoriu i ranije spominjao kao zamenu, čim je Nina odlučila da napusti “Dnevnike”, odmah po završetku šeste sezone. Ipak, s obzirom da sezona kreće jako brzo, ne čini nam se da su prevelike šanse da se to desi, makar ne pre drugog dela sezona koji tek treba da se snima.

Nina Dobrev mogla bi da se pojavi u osmoj sezoni ali očekuje se da se u najboljem slučaju to svede na nekoliko epizoda pred sam kraj serije. Victoria inače trenutno promoviše svoj film “Rocky Horror Picture Show”.

https://youtu.be/oG05Qbj-dF8

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vanzemaljka: Umete li da prepoznate koja je zvezda uradila ovakav editorijal?

9 thoughts on “Zaista liče: Victoria Justice menja Ninu Dobrevu u osmoj sezoni “Vampirskih dnevnika”?

  1. Volim ja obe i ne bi mi smetalo kad bi je ona zamenila,ali Nina je bila tu od prve sezone pa je malo glupo?

  2. Meniiiiiiiiiii ne liceeee,jerr niinaaaaaaaaaaaa je jedna i ne mogu zamisliti nikoga kao elenu osim njeeeeeeeeee,od ninee sam veliki fan,a i serije,victoria ne bi znala ka nina glumitiiiii elenuuuu,a naravnooooooooooo necuuuuuu da vredjam victorine fanoveeee,pa i vasa glumicaaaaaaaaaaaa je prelijepaaaaaaaaaaaaa!!! hahahah Volim vaaaaaaaaaaas sveeee i rekla sam svojeeeeeeeeeeeee misljenjeeee.Nina voliiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee i takodjer nece zamjenti victoria,jer vec je snimana poslednja epizoda i nina je u njoj i nisaaaaaam pogresilaaaaaaaaaaaa,vjeruj te mii. Poooooooooooz za sveeee koji citajuuuuuu ovaj komentaaaaaar!!!!! <3<3<3<3<3 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.