Zagrljaji sa Ari, Biebsom i Niallom: Katy Perry nas vodi iza scene “OneLove Manchester” koncerta! (video)

Koncert održan u čast svih nastradalih na nastupu Ariane Grande 22. maja u Mančesteru bio je najveličanstveniji muzički događaj ove godine a Katy Perry sad je objavila odličan video koji nam pokazuje šta se sve dešavalo iza scene!

Kamera sve vreme prati Katy iza leđa pa zaista imamo osećaj da smo tamo kad se ona grli sa Biebsom, pozira sa Niallom Horanom koji je prosto obožava ili izlazi na scenu pred više od 50.000 ljudi. Naravno, na kraju je usledio i dug zagrlja sa Arianom Grande!

Katy je za svoju dobrotu već bezbroj puta nagrađena prethodnih nedelja a sad je postala i prva muzičarka u istoriji čije su se tri pesme prodale u više od 10 miliona primera čime su dostigle status dijamantskih! Ovu brojku sad je prešao “Roar” a pre toga to su uspeli “Dark Horse” i “Firework”. Iza nje ostali su Eminem i Lady Gaga koji imaju po dve dijamanske pesme.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Katy Perry odbija svađu sa Taylor Swift: Volim je i bog je blagoslovio!

3 thoughts on “Zagrljaji sa Ari, Biebsom i Niallom: Katy Perry nas vodi iza scene “OneLove Manchester” koncerta! (video)

  1. Sce je super i prelepo, a ja sam na pocetku mislila da se Ariana grli sa Justinom 🙂
    I Famozo, da li ste znali da je Rita Ora rodjena u Srbiji, odnosno na Kosovu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.