Zadivljujuće lepa: Tinin novi spot stiže naredne nedelje!

Ako ste Tinista, ovih dana dosta ćete nailaziti na simbol jagode što je ujedno i naziv novog singla Tini Stoessel koji je u sastavu njenog predstojećeg trećeg albuma koji će nam predstaviti uskoro. “Fresa” će biti još jedan singl na španskom jeziku u saradnji sa kolumbijskim reggeton pevačem Lalo Ebrattom!

“Fresa” nam stiže već naredne nedelje, odnosno u petak 6. septembra, a zajedno sa tim bićemo u prilici da pogledamo i spot koji je sniman početkom avgusta. Sudeći po promotivnim fotografijama koje smo bili u prilici da vidimo ovih dana na pevačicinom profilu spot će krasiti nijanse drečave pink, ljubičaste i narandžaste boje uz obaveznu dozu crvene nijanse čija je zapravo boja ove voćkice!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Najlepše reči za najdražeg muškarca u njenom životu!

4 thoughts on “Zadivljujuće lepa: Tinin novi spot stiže naredne nedelje!

  1. Nevezano za novi hit🍓
    Na koncertnoj anketi 2017 Marcus i Martinus su imali 481 glas a njihov koncert u martu 2018 nije tako lose prosao a iste godine na anketi su imali 2 747 glasova! Pilus je ove godine na anketi za sve izvodjace dosao manji broj glasova.
    FAMOZO ima li sanse za nas Tiniste?Za 2 koncerta na Balkanu?Cekamo TINI od 2015 god. Molim Vas makar jos jednom razmislite🙏🏻🙏🏻❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.