Zaboravljeni momak Ariane Grande: Srećan sam što me nije spomenula u “Thank U, Next!”

Ariana Grande je u svom hitu “Thank U, Next” spomenula svoje bivše momke, ali jednog od njih je izostavila, iako su čak zajedno snimali muziku. U pitanju je Nathan Sykes koji ipak ističe da nije razočaran što ga je Ari izignorisala.

TMZ ekipa uhvatila je Nathana upitavši ga kakav je njegov utisak nakon što ga je bivša izostavila, on je kroz smeh rekao, “Ma to je dobro!” Novinare je više od toga iznenadilo što Nathan kaže da sticajem okolnosti još nije čuo pesmu! “Čuo sam ipak da je jako dobra. Čujem da je fantastična, to je neverovatno”, zaključuje on.

Ari i Nathan postali su par 2013. godine, malo pre nego što je Ari izbacila svoj prvi album, “Yours Truly”. Ona i Nathan tad su zajedno snimili pesmu “Almost Is Never Enough” a ubrzo je postalo jasno i da su u vezi! Međutim, čitava stvar potrajala je samo četiri meseca. Pevačica je kasnije komentarisala da je Nathan bio isuviše dobar i smiren dečko, jer su je u tom momentu više privlačili opasni momci.

View this post on Instagram

#candid @starbucks

A post shared by Nathan Sykes (@nathansykes) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Zaboravljeni momak Ariane Grande: Srećan sam što me nije spomenula u “Thank U, Next!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.