“Zaboravljeni” Jenner i dalje ignorisan od ostatka familije

Brody Jenner, sin Caitlyn Jenner, polubrat Kylie i Kendall, koliko god se trudio, jednostavno ne može da se uklopi u porodicu! Nije bio pozvan čak ni na venčanje Kim i Kanye-a, kao ni njegova žena Kaitlynn Carter

Brodyjev prijatelj kaže da se on uvek osećao usamljeno i odbačeno jer nikad nije delovalo kao da ga je porodica kompletno prihvatila. Uvek je delovalo kao da ga odbacuju i kao da njegov otac posvećuje više pažnje devojkama iz Kardashian/Jenner klana nego njemu.

Brody misli da to ima dosta veze sa Kris Jenner, s kojom iz nekog razloga nikad nije mogao da ima pristojan odnos. Blizak je jedino sa svojom majkom Lindom, a kaže da od Caitlyn ne očekuje mnogo. O Brodyjevom životu možete saznati u emisiji The Hills koja će se davati na MTV kanalu, gde će on otkriti mnogo više detalja o celoj ovoj situaciji.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Novka ponovo šalje fenomenalne crteže!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.