Za Taylor Swift bila napisana uloga u “Vampirskim dnevnicima”!

Serija “Vampirski dnevnici” završena je već dosta davno, ali tek sad saznajemo da je postojala velika šansa da Taylor Swift dobije ulogu u njoj! To u razgovoru za E! otkriva Nina Dobrev, a ističe da je to bila želja producenata koji su znali da Taylor voli seriju i da je i često promoviše.

“Producenti su pokušali da napišu ulogu za nju”, priča Nina, a prenosi The Sun. Kako ona navodi, Taylor je itekako bila zainteresovana i pregovori su bili u toku, ali onda se desio klasičan problem. “Nije uspelo zbog njenog rasporeda, pa kao što je očigledno, ona nije bila u seriji. Ipak, sve to bilo je iznenađenje.” Sudeći po Nininim rečima, možemo zaključiti da je bilo planirano da se Tay pojavi u jednoj od prvih sezona, a ona veruje da bi se muzičarka odlično snašla! “Ona bi bila sjajna!”, zaključuje Nina.

Taylor je u to vreme imala vrlo malo glumačkog iskustva, ali sve više ulazi u te vode, naročito jer joj se i dečko bavi istim poslom. Uostalom, ona puno toga uči i kroz sopstvene spotove kao što je onaj za pesmu “The Man”. Ipak, sva njena dosadašnja pojavljivanja bila su uglavnom u vrlo skromnim ulogama, sa tek koji minutom na ekranu, kao što je bilo slučaj i sa filmom “The Cats”. I da se pojavila u “Vampirskim dnevnicima”, Tay bi tu bila na jednu epizodu!

Pročitajte još  Miley poručuje Taylor: Ni ti ni Selena mi ne trebate u životu!

Za sve koji vole ovu seriju, trenutno je najbolji izbor da gledaju njen spinof “Legacies” u kome se pojavljuju neki od likova poput Hope Mikaelson, Alarica Saltzmana ili Matta Donovana. Serija za sad odlično prolazi kod publike, ali nije za očekivati da se u njoj pojave glavne zvezde “Vampirskih dnevnika” koje imaju svoje projekte, mada nijedan od njih ne može da se meri sa uspehom šoua koji ih je proslavio!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Za Taylor Swift bila napisana uloga u “Vampirskim dnevnicima”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.