Za poštovanje: BTS odbili sva preklinjanja američkih medija za intervjue, žele da se fokusiraju na nastupe!

BTS su uradili nešto što je praktično nezabeleženo – odbili su sve pozive medija u Los Anđelesu za gostovanje, uključujući tu i Jamesa Cordena kome je baš sad palo na pamet da ih pozove u svoj “Carpool Karaoke”.

Istu želju izrazili su i producenti šoua “Amerca’s Got Talent”, ali su momci odlučili da im je mnogo važnije da se spreme kako treba za nastupe u Los Anđelesu. Kako je objavio reporter televizije ABC George Pennacchio, “BTS su odbili sve ponude za intervju za vreme boravka u Los Anđelesu. Rekli su mi da oni žele da se fokusiraju na nastupe i ništa drugo.”

BTS-u svakako ne treba dodatna medijska pažnja jer su sve karte za njihove koncerte odavno rasprodate, a nije loše videti da i američki mediji ne mogu da dobiju sve, iako su na to navikli. Mi i dalje verujemo da je pitanje kad će, a ne da li će nam BTS doći, i da će tad biti prilike da snimimo nešto sa njima. Mi ćemo učiniti sve da i vi budete deo toga!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Big Hit preti tužbom, oglasili se povodom priča da Jungook ima devojku!

One thought on “Za poštovanje: BTS odbili sva preklinjanja američkih medija za intervjue, žele da se fokusiraju na nastupe!

  1. Hvala Bogu! Jeste da mi je žao što ih neću vidjeti u Carpool Karaoke, ali im je odmor najbitniji. I ovako ne spavaju po 24h što se vidi na njima, a ne još da rade intervjue gdje ih pitaju ko im je American celebrity crush. Bukvalno se trude oko Love Yourself kampanje i serije albuma da bi ih neko pitao bespotrebna i glupa pitanja.
    Bez ovoga će imati više vrena da se posvete kako sebi, tako i turneji. My boys are working so hard! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.