Za pohvalu: Coach gubi novac zbog Selene, ali ne odustaje od nje!

Sve u vezi Selene Gomez u potpunosti je utihnulo. Doduše, pesma “Taki Taki” beleži veliki uspeh širom sveta, ali same pevačice već duže vreme nema nigde jer je trenutno na psihijatrijskom lečenju. To najveće probleme pravi kompaniji Coach koja je sa njom potpisala preskup ugovor i sad zbog toga ima štetu. Ipak, oni čvrsto stoje uz nju!

Iako bi mogli da traže raskid saradnje jer Sel nije u stanju da ispunjava svoje obaveze, oni su odlučili da to ne rade već su snimanja koja su bila planirana za ovu nedelju jednostavno izbacili i pomerili za neko bolje vreme. Kako se navodi, čitava ova kampanja bile je vredna više miliona dolara! Umesto nje, promociju će raditi glumac Michael B. Jordan u društvu drugih ženskih modela.

Kad je reč o Seleninom zdravlju, nema novih vesti. Ono što smo poslednje čuli jeste da se Sel oporavlja i da je i na lečenje otišla potpuno svesna, kako bi sprečila pogoršanje svog stanja. Kako će sve ovo uticati na njene planove za izlazak novog albuma i turneju, nemoguće je reći.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ponosni roditelji: Selena Gomez i The Weeknd usvojili štene!

3 thoughts on “Za pohvalu: Coach gubi novac zbog Selene, ali ne odustaje od nje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.