Youtuberka uputila rasističke poruke BTS-u, rekla da liče na žene!

YouTuberka po imenu Shallon Lester našla se na meti BTS ARMY zbog uvredljivog sadržaja koji je postavila na svom YouTube kanalu upravo o momcima iz BTS-a, što naravno da nije moglo da prođe nezapaženo. Ona je između ostalog istakla kako ne vidi razliku između BTS-a i njihovih kolega iz druge k-pop grupe MONSTA X.

Ona je u ovom uvredljivom sadržaju slala rasističke poruke o stanovništvu sa teritorije Azije, ali i o samoj k-pop grupi BTS. To je jedan od prvih delova koji su osvanuli na društvenim mrežama, poput Twittera gde je fanom stao u odbranu svojih miljenika. Ona je dodala takođe da smatra da članovi k-pop grupa izgledaju kao žene, aludirajući pre svega na njihove frizure. Shallon je odlučila nešto kasnije da ukloni video, jer je očigledno uvidela da će joj to samo napraviti problem, međutim fandom ju je preduhitrio tako što je sačuvao video i isekao one najuvredljivije delove u kojima priča upravo o BTS-u.

“Pogledajte ove ljude,” započela je ona. “Ne znam čak ni kako bi ih nazvala -dečacima ili devojčicama, zato što ne znam šta su oni,” prokomentarisala je ona u videu. Dok je već u narednom videu govorila o MOSTA X, gde je pokazivala njihov poster govoreći da ne vidi razliku između članova dve grupe. “Nema šanse da su to različiti ljudi,” prokomentarisala je ona. Video koji je postavila je obrisan sa YouTubea zahvaljujući ARMY, a Shallon je svoj Twitter nalog sada postavila na privatan režim. Međutim, sudeći po Jazmine Media, fanovi su slali poruke povodom ovoga Shalloninim sponzorima, a jedan od njih je objavio fotografiju mejla koji je samo ohrabrio fandom da prijave jutjuberkin Twitter nalog. Ovih dana, BTS Army zauzet je i uklanjanjem pesme Šako Polumente koji je produžio spisak izvođača koji su “pozajmili” pesmu od BTS-a i predstavljali je kao svoju na našim prostorima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ BTS

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  BTS, One Direction - Koji su to deset najtraženijih pojmova u 2019. godini do sad?

2 thoughts on “Youtuberka uputila rasističke poruke BTS-u, rekla da liče na žene!

  1. Tako joj i treba, neka stane pred ogledalo. 21vijek je, a ona nije naucila da postuje drugacije od sebe!! Bezobrazluk!!
    Kad smo vec kod pjesme, javilo mi se vec 173 osobe da su poslale email, cak iz Amerike i Indonezije. Cudim se kako pjesma jos nije uklonjena 🙁 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.