Čak i oni koji su bili na vrhu: Ovo su YouTube kanali koji su masovno izgubili na popularnosti

YouTube je i dalje najpopularnija platforma za videe i “posao” jutjubera je daleko od zalaska, ali vreme ipak pokazuje da neke ideje uspevaju da zastare i da morate biti inovativni ako ne želite da vas vreme pregazi. Nažalost, neki veoma popularni stari jutjuberi doživeli su da danas pišemo o tome koliko mnogo pratilaca su izgubili, a među njima je čak nekada daleko najpopularnija svetska jutjuberka Zoella!

Zoella

Zoella je tokom 2016, 2017. pa i 2018. godine bila relevantna na YouTubeu, o njoj se mnogo pričalo, a izdala je serijal knjiga “Onlajn devojka” o kom smo i mi pisali ovde! Od juna 2018. nije objavila novi video na kanalu Zoella, i na kanalu Zoe Sugg ponekad postavlja vlogove, a izgubila je skoro 500 hiljada pratilaca, što je mnogo u odnosu na sve na ovoj listi.

Priyanka Chopra

Najpoznatija indijska glumica i pevačica ima i YouTube kanal od 2014. godine, kada je bila jako slavna na njemu, ali je u ovoj godini izgubila 352 hiljade pratilaca.

Bethany Mota

Jutjuberka možda i slavnije od Zoelle bila je Bethany Mota, koja je još od 2007. godine najveća influenserka YouTube sveta, ali u poslednje vreme postavlja dosta ređe i izgubila je oko 320 hiljada fanova zbog toga.

View this post on Instagram

mid winter beach shoot 🎄

A post shared by MEG (@megandeangelis) on

MayBaby

Pročitajte još  Bethany Mota: Snimaću videe dok ne napunim 60 godina!

Mlada jutjuberka MayBaby koju vidite na fotki iznad započela je karijeru na YouTubeu još 2008. godine kad nije bilo mnogo konkurencije u lifestyle i beauty svetu, ali ona danas kao i Bethany sve ređe i ređe postavlja, i uglavnom postavlja vlogove, tako da je izgubila 235 hiljada nekadašnjih fanova.

Thatcher Joe

Poznat kao Thatcher Joe, Joe Sugg je zapravo brat Zoelle i on je na YouTubeu od 2012. godine, i iako ima znatno manje pratilaca od svoje sestre (osam miliona) i on je pretrpeo gubitak u 2019. godini od čak 230 hiljada.

Autor: Famoza.net

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Jutjuberka velikog srca: Bethany Mota se pridružila kampanji UNICEF-a!

One thought on “Čak i oni koji su bili na vrhu: Ovo su YouTube kanali koji su masovno izgubili na popularnosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.