Yeji iz ITZY: Zbog bolesti sam bila na ivici smrti!

Nedavno, na emitovanju uživo koji je Yeji vodila, ona je podelila sa fanovima tešku ispovest o tome kako je zamalo umrla kada je imala tek osam godina! Članica grupe ITZY, sada sve popularnija, upozorila je fanove da se paze po ovom vremenu, da ne bi dobili neku prehladu, jer se njoj desilo da je umalo umrla jer nije na vreme otišla kod lekara i proverila kako je.

“Molim vas pazite da se ne prehladite”, upozorila je svoje fanove. “Čak i mala prehlada može prerasti u tešku bolest. Budući da je ovo prvi put da održavam solo V Live na duže vreme, ispričaću vam nešto lično o tome kada sam bila mlada. Kada sam bila mlada, jednom sam se prehladila. Bila je to samo obična prehlada, ništa posebno, pa sam uzela lekove i pomislila da ću biti bolje ako se odmaram. Imala sam oko osam godina (po korejskom računanju). Ali nastavila sam da se pogoršavam kako su dani prolazili. Tako da me je mama odvela kod lekara. Sećam se da sam tada imala malo visoku temperaturu“, nastavila je, “Išli smo kod pedijatra, a lekar nam je rekao da odmah odemo u univerzitetsku bolnicu. Moje sećanje je malo maglovito, ali sećam se da sam bila tako malaksala da mi je bilo teško čak i da stojim uspravno. Mama me je podigla dok smo ulazili u taksi, i u trenucima kada nisam imala snage u svom telu. Mama me je odvela u bolnicu. Nakon što su me pregledali u bolnici, rekli su mi da legnem i da sačekam malo u hitnoj službi. Tako da sam bila na infuziji … zatvorila bih oči, a kad bih ih otvorila, prošla bi dva sata … ponovo bih ih zatvorila, a kad bih ih ponovo otvorila, prošla bi tri sata. Ceo dan sam provela tako. Tada su mi rekli da moram biti hospitalizovana. Nakon odmora u bolnici, probudila sam se i bila je noć”, prisetila se ona, “a moja mama je mnogo plakala. Nisam imala energije, ali pitala sam je: “Mama, zašto plačeš?” Moja mama je rekla da to nije ništa “

Nakon toga, Yeji su doktori rekli da je imala bolest atopiju, koja, u kombinaciji sa prehladom, kod nje može da dovede do pneumonije, sepse i osteomijelitisa, što se njoj i desilo. Doktori su rekli da je jedno od rešenja operacija, ali pošto je bila tako mlada mislili su da mogu da regulišu stanje odgovarajućim antibioticima. Našli su joj antibiotike i ona se oporavila, ali je bila dalje hospitalizovana skoro godinu dana. Nakon što je izašla iz bolnice, upitala je majku zašto je plakala u bolnici. Majka joj je rekla da su joj lekari rekli da mora biti spremna i za veliku mogućnost smrti, na šta se Yeji šokirala! Srećom, ona je danas dobro i reguliše redovno svoje zdravlje, a prenosi svoje znanje i na fanove!

Pročitajte još  Yuna (ITZY) odgovorila na zabrinutost fanova da je opasno mršava!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Yeji iz ITZY: Zbog bolesti sam bila na ivici smrti!

  1. Jadna Yeji ostala je u bolnici skoro godinu dana izgubuila je skoro godinu dana djetinsva tako mi je drago da je jos tu sa nama:(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.