Wendy iz benda Red Velvet se vratila na Instagram za svoj rođendan!

Red Velvet su od samog početka bend koji je obećavao i imaju mogućnosti da na svetskoj sceni bude još popularnije i pridobiju još fanova, ali nažalost, incident koji im se dogodio krajem prošle godine usporio je njihovo napredovanje – članica benda Wendy pala je sa bine i zadobila opasne telesne povrede od kojih se i dalje oporavlja. Ipak, na sreću, Wendy je dobro i to je pokazala vrativši se na društvenu mrežu Instagram.

Wendy se povredila još krajem decembra i od tada nije pisala ništa na društvenim mrežama i dosta vremena provodi na terapijama ne bi li se vratila na prvobitno stanje, a to je fanove jako brinulo. Postalo je jasnije da će se Wendy ipak u skorije vreme oporaviti, jer je stigla vest da devojke imaju u planu svetsku turneju, a Wendy se sad i sama oglasila, odnosno juče kada joj je bio i rođendan! „Prošlo je dosta vremena, zar ne, iznenadila sam vas? Mislim da dva meseca nisam ništa postavila. Hvala vam što danas slavite moj rođendan, zahvaljujući vašoj ljubavi oporavljam se uspešno i sve mi je bolje. Osećam se kao da sam vas zabrinula mnogo, tako da se zbog toga izvinjavam“ priča Wendy.

View this post on Instagram

Happiness~💚💜💗💛💙 안녕하세요 레드벨벳의 웬디입니다~ 오랜만이죠 여러분?🤗 놀라셨나용?? 두달만에 이렇게 게시물을 올리게 되는 것 같은데요~ 21일인 오늘 제 생일을 축하해주셔서 너무 감사드려요~ 그리고 여러분들의 걱정과 사랑 덕분에 잘 회복하고 있고 좋아지고 있답니다~ 많이 놀라게 해드리고 걱정시켜 드린거 같아서 미안해요😢 벌써 2월도 다 지나가고 있네요. 시간이 느린 것 같으면서도 빠른 것 같기도 하구..ㅎㅎ 우리 러비들~ 인스타 라이브 때 말했던 것 처럼 전 어디 안 가고 여기 그대로 있을거에요~ 평생 노래할꺼니깐요~ 그러니깐 빨리 회복해서 건강한 모습으로 무대에서 만날 수 있도록 할게요! 그동안 매일 매일 행복한 날들만 보내고 계세요!! 언제나 정말 많이 고맙고 좋아해요 우리 러비들😘 아주 많이 보고싶어요~

A post shared by Wendy (@todayis_wendy) on

„Vreme kao da mi ide sporo a opet prebrzo, već je kraj februara. Obećavam da ću ceo život pevati, tako da, naravno da ostajem sa vama, nigde ne idem. Oporaviću se brzo da bih mogla da vas vidim sa bine, a do tada uživajte u svakom danu! Mnogo sam vam zahvalna i nedostajete mi“ poručila je ona fandomu. Dakle, razloga za brigu nema!

Pročitajte još  Red Velvet skinule BLACKPINK sa vrha najpopularnijih ženskih k-pop grupa!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Red Velvet

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.