The Weeknd otkačio Selenu na Instagramu, ona dobija strahovite uvrede jer čuva sećanje na njega!

Selena Gomez nedavno je prestala da prati The Weeknda na Instagramu a prethodnog vikenda on je uzvratio istom merom. Ipak, pevačica i glumica čuva sećanje na njega na svom profilu iako joj to donosi niz bolesnih uvreda na račun nje ali i Justina Biebera.

Slika koju je ona objavila 5. septembra gde je vidimo u društvu The Weekenda par nedelja pre nego što su raskinuli već ima 6,1 miliona lajkova ali i stotine uvreda na njen račun od onih koji veruju da je jako povredila The Weeknda. Selena se direktno optužuje da je The Weeknda otkačila zbog Justina Biebera a najviše je komentara koji zahtevaju da ona obriše fotku.

Ostavljanjem fotke Sel pokazuje da je njoj ta veza mnogo značila u jednom periodu života i da nema čega da se stidi ali pitanje je hoće li popustiti i odlučiti da obriše o poslednji trag svoj bivše veze.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Njoj je sve jasno: Tay se miri sa činjenicom da će Sel uvek voleti Jusa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.