The Weekend predstavio patike koje je dizajnirao i one uopšte ne izgledaju loše!


Taman što je njegova devojka Selena Gomez predstavila svoju liniju torbica i The Weeknd je objavio izgled prvih patika koje je dizajnirao za poznatu modnu kuću Puma!

“Radili smo sa Pumom godinu dana i svi su spremni da predstave ove patike”, kaže The Weekend. “U početku sam bio nervozan ali kad sam konačno imao proizvod u svojim rukama, zaljubio sam se u njega. Mislim da će se ljudima svideti.”

Patike izgledaju zaista lepo, nose naziv Parallel i vrlo su jednostavne i pogodne i za devojke i momke. Cena im doduše nije toliko privlačna jer iznosi oko 200 evra. Kako The Weeknd kaže, ovo neće biti limitirana serija pa se on nada da će ih puno ljudi nositi, u svim krajevima sveta!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “The Weekend predstavio patike koje je dizajnirao i one uopšte ne izgledaju loše!

    1. Piše u tekstu, 200 evra 😀 Isto piše i da The Weeknd kaže da ovo nije ograničena serija patika tako da je moguće da se pojaviti i kod nas. Imaš čak i naziv modela, samo čitajte pažljivo vesti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.