The Weekend predstavio patike koje je dizajnirao i one uopšte ne izgledaju loše!


Taman što je njegova devojka Selena Gomez predstavila svoju liniju torbica i The Weeknd je objavio izgled prvih patika koje je dizajnirao za poznatu modnu kuću Puma!

“Radili smo sa Pumom godinu dana i svi su spremni da predstave ove patike”, kaže The Weekend. “U početku sam bio nervozan ali kad sam konačno imao proizvod u svojim rukama, zaljubio sam se u njega. Mislim da će se ljudima svideti.”

Patike izgledaju zaista lepo, nose naziv Parallel i vrlo su jednostavne i pogodne i za devojke i momke. Cena im doduše nije toliko privlačna jer iznosi oko 200 evra. Kako The Weeknd kaže, ovo neće biti limitirana serija pa se on nada da će ih puno ljudi nositi, u svim krajevima sveta!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “The Weekend predstavio patike koje je dizajnirao i one uopšte ne izgledaju loše!

    1. Piše u tekstu, 200 evra 😀 Isto piše i da The Weeknd kaže da ovo nije ograničena serija patika tako da je moguće da se pojaviti i kod nas. Imaš čak i naziv modela, samo čitajte pažljivo vesti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.