Vredi probati: I Stray Kids pokazuju želju da dođu u Beograd, mole vas da glasate!

Pre nekoliko dana pisali smo o tome da grupa The Boyz poziva fanove da glasaju na platformi MyMusicTaste za onaj grad u kojem želite da ih vidite uživo a isto radi i grupa Stray Kids koja će krajem jula i početkom avgusta imati svoju prvu, doduše vrlo kratku turneju po našem kontinentu.

Momci su ovih dana snimili promotivni video koji najavljuje te nastupe, ali istovremeno i poziva fanove da glasaju na MyMusicTaste platformi za druge gradove, jer bi voleli da imaju još nastupa na turneji! Od gradova iz regiona dostupan je Beograd (Zagreba nema iz nekog razloga), pa mi smatramo da vredi probati! Glasanje možete obaviti ovde.

Famoza nema ideju kad bi to momci mogli da na turneju, za pretpostaviti da je planiraju za skoriji period. Mi vas molimo da se uključite, pa bismo u ponedeljak mogli da rezultate pokažemo jednom koncertnom organizatoru, s obzirom da ako oni čak i odluče da nam dođu, i dalje očekuju od nekog da ih plati i obezbedi im mesto za nastup!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Stray Kids

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Niall ne zna engleski, 1D nemaju talenta: K-poperi u ratu sa Directionerima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.