“Voleću te zauvek”: Dove Cameron se oglasila nakon gubitka mačke

Ljubimci su važan deo naših života, a kada ih izgubimo to je težak period za nas, pa se i Dove Cameron oprostila od svoje mačke koja je uginula pre nekoliko dana.

Dove je svoju macu Fern imala 18 godina koja je nažalost uginula pre par dana, a pevačica i glumica je to podelila putem svog Instagram profila. “Naša prelepa porodična mačka Fern koju smo imali 18 godina nas je napustila danas, nakon nekoliko godina teške borbe. Živela je dug život, bila je veoma voljena, ali svi smo znali šta dolazi. U potpunosti sam zgnječena,” napisala je Dove u poruci.

“Bila je deo mojih uspomena od kada sam imala četiri godine. Radije bih da se osećam srećno što sam provela vreme sa njom, nego izuzetno tužno, tako da se noćas smejem. Zahvalana sam što sam osetila takvu ljubav! Zahvalna sam ljudima koji se osećaju tako blizu životinjama i kojima je teško kada one odu. Kako neverovatno,” dodala je Dove. “Doviđenja Fern, hvala ti što si bila moja, voleću te zauvek,” zaključila je glumica.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Dove Cameron piše svom fandomu: Plačem jer vas imam uz sebe!

2 thoughts on ““Voleću te zauvek”: Dove Cameron se oglasila nakon gubitka mačke

  1. Znam kako je to kada izgubis ljubimca.Izgubila sam psa prije par mjeseci.Dobila sam ga kada sam imala 3 godina od djeda koji nazalost nije sa nama.Jako sam dugo plakala ali sam shvatila da treba da se nasmijem i da zahvalim Bogu sto sam imala takvog ljubimca ,sto je bio dio mog zivota i sto mi je cinio zivot ljepsim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.