„Voleću te zauvek“: Camila Cabello i Shawn Mendes hvale jedno drugo nakon Grammy dodele nagrada!

Camila Cabello i Shawn Mendes su najbolji prijatelji, i to stalno pokazuju u javnosti podržavajući jedno drugo, a Grammy dodela nagrada ove godine za njih je bila od posebnog značaja. Iako ni jedno ni drugo nisu otišli kući sa Grammyjem (koji su verovatno zaslužili), za njih je ovo bio veliki korak bez sumnje!

Cam je po prvi put dobila nominacije za Najbolji pop album i Najbolji solo nastup, a Shawn je bio i u kategoriji Najbolji pop album i Pesma godine, a za njih je potpuno novo iskustvo i sam performans na Grammy sceni jer su se oboje prvi put našli u toj ulozi, a Shawn je čak nastupio i sa koleginicom Miley Cyrus – sve ovo je dovoljan razlog da Cam i Shawn budu srećni i pohvale jedno drugo na društvenim mrežama!

„Svaki put me oduvaš kao i tvoj nastup i obožavam sve što radiš. Ponosan sam na tebe Camilita“ napisao je Shawn na Instagramu uz preslatke fotke, a Cam mu je odgovorila takođe postavivši fotke! „Preponosna sam na ovog sjajnog čoveka. Kao da smo juče pevali pesme Eda Sheerana u garderobi, i sada smo kao deca koja paze da ne padnu od uzbuđenja jer smo na Grammyju. Voleću te zauvek“ zaključuje Cam. Preslatko!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Camila Cabello tvrdi da je u Fifth Harmonyju bila rob: Primoravali su nas da snimamo pet pesama na dan!

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “„Voleću te zauvek“: Camila Cabello i Shawn Mendes hvale jedno drugo nakon Grammy dodele nagrada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.