Vlatka nam šalje veliki kviz o Justinu Bieberu!

Čao Famozo, ja sam Vlatka dolazim iz Hrvatske i veliki sam fan Justina Biebera. Još od samoga početka sam Belieber i nikada nisam odustala od njega nego sam ga samo još svaki dan sve više voljela.

Kao i svaki Belieber sanjam da ću ga jednoga dana upoznati, zagrliti i razgovarati s njime; iako mi se to još nije dogodilo i za sada izgleda samo kao san, barem sam bila na njegovom koncertu u Zagrebu na Purpose Turneji 2016. Taj dan će mi zauvijek ostati u sjećanju jer je to bilo za mene nešto neopisivo, nešto što bi trebao svaki Belieber osjetiti barem jednom u životu. Ovo je moj kviz koji se sastoji od 25 dosta lakih pitanja pa krenimo onda.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  I njoj nedostaje "Jelena": Oduševljeni komentar Sel Go na Jusovu fotku!

7 thoughts on “Vlatka nam šalje veliki kviz o Justinu Bieberu!

 1. 25/25 Točni odgovori!
  BIEBER FEVER ! !

  Nema se tu što drugo za reći. : ) <3
  Bieber fever forever 😌
  Odličan kviz
  Ja mislim da sam pre čak pričala sa tobom na IG, ali u medjuvremenu sam ga prestala koristiti :/

 2. 11/25 Točni odgovori!
  Znaš ipak nešto o Justinu, nisi još Belieber, možda samo fan.. nije da ga ne voliš i da ne slušaš njegove pjesme, ali nisi još pravi Belieber. JB ti ipak toliko ne znači, ali jednoga dana bi ga možda mogla/mogao i više zavoljeti.
  Meni je kviz dtezak,opet otkud ja znam koja je krvna grupa,ili razne neke datume…
  Opet opis je tacan…VIDI SE DA SI SE TRUDILA DA GA NAPRAVIS…

 3. 6/25 Točni odgovori!
  Iako znaš par činjenica o Justinu, nisi njegov fan, a kamoli Belieber; a i ne voliš ga baš nešto.

  ne pratim Justina bas nesto, ali mi je drag na neki nacin! Kviz je odlican! Stvarno svaka cast! Mnogo novih informacija sam saznala o njemu!

 4. 9/25 Točni odgovori!
  Znaš ipak nešto o Justinu, nisi još Belieber, možda samo fan.. nije da ga ne voliš i da ne slušaš njegove pjesme, ali nisi još pravi Belieber. JB ti ipak toliko ne znači, ali jednoga dana bi ga možda mogla/mogao i više zavoljeti.
  Ne pratim Justina ali sam htela da uradim kviz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.