“Više cenite zeleno platno”: Miley Cyrus nezadovoljna nominacijom Eda i Justina Biebera na MTV VMA, preskače ovogodišnju ceremoniju!

Ovogodišnja dodela MTV VMA nagrada održaće se 26. avgusta u Njujorku i izgleda da će proći bez Miley Cyrus koja nije dobila nijednu nominaciju, čak i pored novih singlova i albuma “She Is Coming” koji je objavila, a kako se pevačicini fanovi nisu ustručavali da pokažu nezadovoljstvo na društvenim mrežama, ni Miley nije htela da prećuti šta joj je sve zasmetalo oko ceremonije i nominacija ove godine!

“Pretpostavljam da neću gledati MTV VMA dodelu nagrada ove godine,” napisao je jedan Mileyin fan na Instagramu. “Ukoliko Miley ne bude nastupala,” dodao je on. Ipak, kako izgleda ta želja se neće ostvariti, jer Miley nema nameru da se pojavi na ceremoniji iz još jednog razloga, a to je jer smatra da neki izvođači i njihovi spotovi nisu zaslužili da se takmiče za neku od nagrada.

“Brinu više o je*enom zelenom platnu od poruke za svet,” napisao je drugi fan, aludirajući na spot Eda Sheerana i Justina Biebera “I Don’t Care” koji je osvojio publiku u velikom broju. “Nominujte bilo koga, ali barem nemojte koristiti Mileyinu sliku kako biste promovisali svoje proklete nagrade,” dodao je drugi korisnik, dok je Miley napisala da se slaže sa svim dodajući jednostavan odgovor: “Baš tako”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  The Vamps – Love Yourself (Justin Bieber cover)

2 thoughts on ““Više cenite zeleno platno”: Miley Cyrus nezadovoljna nominacijom Eda i Justina Biebera na MTV VMA, preskače ovogodišnju ceremoniju!

  1. Miley je upravu, spot za "I don't care" je uzasan, a i pesma je losa. Ljudi glasaju za to samo zato sto su to Ed i Justin. She is coming je pravi album, steta sto su mnogim tinejdzerima bitniji pregledi i popularnost pesme od pravih problema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.