Više bi voleli da ga je pojeo: PETA napala Biebsa zbog maženja tigra!

13098940_1619386254952997_659154380_n

Najpoznatije udruženje za zaštitu životinja, PETA ima običaj da se više bavi napadom na slavne nego pomaganjem životinja, a njihova a najnovija žrtva je Justin Bieber!

Biebs se našao na stubu srama zbog toga što je mazio pripitomljenog tigra na vereničkoj zabavi svog tate. “Justin Bieber je imao sreće što mu tigar koji je sigurno pod stresom nije otkinuo glavu”, stoji u saopštenju. “Tigrovi koji se koriste u ovakve svrhe otrgnuti su od majke odmah nakon rođenja. Boumenvil zoološki vrt odakle potiče ovaj tigar poznato je po mučenju životinja. Želimo da se Justin zakune kako će ovo biti poslednji put da je uradio nešto ovako.”

PETA se inače već godinama nalazi na meti kritika jer se malo bavi spasavanjem životinja a više napadanjem slavnih kako bi što više bili u medijima. PETA godišnje ubije ogroman broj životinja a sve pod izgovorom da ne mogu da im nađu udomljenje. Ipak, isto tako teško je zamisliti da je tigar preterano srećan vezan lancem i u okruženju koje ne poznaje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Justinov onlajn flert oterao ju je u Niallovo naručje!

One thought on “Više bi voleli da ga je pojeo: PETA napala Biebsa zbog maženja tigra!

  1. DEBILI-nije Juss iznajmio tigra,ako oce na naslovnice slobodno,al ocito nisu sposobni za to bez da vrjeđaju Jussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.