“Vidite kako smo kul zajedno”: Demi i Selena potvrdile da su opet u ljubavi!

11820719_823330307786198_1879676517_n2

Ovaj petak definitivno ćemo pamtiti po sjajnim vestima a jedna od najboljih jeste da su Demi Lovato i Selena Gomez ne samo pomirile već i da se opet druže uživo!

Mnogima je srce bilo slomljeno kad je Demi pre nešto više od godinu dana jednostavno obrisala Selenu iz svog života a da niko nije ni znao u čemu je problem. Međutim, stvari su počele da se menjaju kad Demika pre mesec dana zapratila Sel na Instagramu a onda je od njen dobila i čestitku za rođendan! Nakon toga, dve devojke podržavale su jedna drugu na MTV VMA a sad je konačno došao momenat da se ujedine i kroz zagrljaj.

Look at how #coolforthesummer we are.. Friends for years, #sameoldlove ???

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Novu omiljenu fotku Lovatica i Selenatora Demi je postavila noćas na svoj Instagram a uz komentar: Pogledajte kako smo kul za leto… Prijateljice godinama, stara dobra ljubav”. Primećujete li kako je lukavo Demi u komentar lukavo uglavila naziv svoje (Cool for the Summer) ali i Seline pesme (Same Old Love)? Inače, ova fotka ima već milion lajkova što samo potvrđuje koliko su svi srećni što je možda i najbolje prijateljstvo u Holivudu obnovljeno!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prelepa: Demi završila humanu misiju, ukazana joj velika čast!

One thought on ““Vidite kako smo kul zajedno”: Demi i Selena potvrdile da su opet u ljubavi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.