Video ne laže: Cameron Dallas se ne odvaja od Sofie Richie!

cd

Za mnoge devojke Justin Bieber predstavlja fantastičnu odskočnu dasku (samo je Selena Gomez bila veoma slavna i pre njega) a sad u tome uživa Sofia Richie koja ne samo da je počela da stiče status uspešne manekenke već se izgleda i jako dopada Cameronu Dallasu!

Njih dvoje prvi put su viđeni zajedno na nedelji mode u Milanu a ako se to moglo smatrati slučajnošću, onda to njihov susret u jednom restoranu u Holivudu sigurno nije! Doduše, njih dvoje nisu bili sami ali već činjenica da se i dalje viđaju izaziva mnogo pažnje.

Iako se čini da je njihov odnos i dalje prijateljski, Cameron je pre mesec dana novinarima otkrio da bi voleo da mu ona bude devojka ali da ne zna da li će se to desiti. “Ne znam, mislim da je potrebno prvo da je bolje upoznam”, otkrio je on tad.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I definitivno: Hailey Baldwin i Cameron Dallas su par!

7 thoughts on “Video ne laže: Cameron Dallas se ne odvaja od Sofie Richie!

  1. Ona samo hoće da se proslavi, pre nego što je bila sa Justinom nisam znala ko je ona!

  2. ja za nju pre Justina nikada nisam cula…a sada se proslavila tako sto izlazi i iskoriscava poznate licnosti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.