Video koji pokazuje da je Seleni Gomez ispran mozak ima 200.000 pregleda za samo jedan dan

Selena Gomez konstantno je okružena svojim drugaricama sa kojima ide svuda, ali na YouTubeu se sad pojavio viralan video koji navodno dokazuje da je glumici i pevačici ispran mozak i da je one iskorišćavaju, a pre svega Ashley Cook. U videu se čak navodi i da je Justin Bieber pevao o tome i upozoravao je da nije problem u njemu, već u ljudima koji je okružuju.

U videu se tako podseća na fotku koju je Ashley Cook objavila, a sa koje je vidljivo isekla Selenu, bez ikakvog objašnjenja. Nakon toga, sledi nekoliko videa u kojima se pokazuje da njene drugarice ne podnose selenatore, i čak je ljutito pitaju zašto onda uopšte uključuje Instagram live i priča sa njima.

Tema videa su tako Raquelle, Courtney i Ashley, tri devojke koja ona vodi svuda i za koje slabo ko i zna čime se bave, pa ih u ovom videu proglašavaju za pijavice koje su uz Selenu zbog njene slave i novca, a pritom je i kontrolišu. Takođe, navodi se i da je na Twitteru ovih dana trendovalo #freeselena, a nakon što je fandom otkrio da je Sel bila isečena sa Ashleyine slike. Sem toga, njoj se zamera što ona još uvek prati Justina Biebera.

Selena sve to navodno ne vidi i dozvoljava da joj ove devojke kontrolišu život, a fandom veruje da je to sasvim moguće jer je ona i sama priznala da je oduvek bila sklona tome, kao tokom veze sa Justinom Bieberom. U videima, Selena više puta govori kako joj prijateljice ne vole što ona koristi Snapchat, baš kao i što im smetaju njeni Instagram liveovi. Raquelle, Ashley i Courtney zamera se i to što još uvek lajkuju objave Hailey Bieber. Na kraju, navode se i stihovi Justinove pesme “All Bad” u kojoj se sugeriše da je Sel okružena ljudima za koje samo smatra da su joj prijatelji, a u stvari joj rade sve najgore stvari.

Ima li istine u svemu ovome? Čini se da pomalo ima – na tviteru je zaista dosta jak trendind #FreeSelena gde se ukazuje da je ona okružena pijavicama koje uzimaju za slobodno da kontrolišu njen život i udaljavaju je od fandoma. Ipak, procenite sami da li je Sel u realnoj opasnosti ili ne.

Pročitajte još  Bajka se nastavlja: Selena Gomez bodri Jusa na hokeju, umiljava se svojim Selenatorima!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Video koji pokazuje da je Seleni Gomez ispran mozak ima 200.000 pregleda za samo jedan dan

  1. Ju brate mili koja uocljiva situacija- izdaja kako god nazvali.Po polozaju tela se vidi ..Selena je Diva.Sto ne ode Sel na neko putovanje sama da odmori od pijavica ko nasa Anastazija R?

  2. Nikada nisam volela takve ljude koji iskorišćavaju druge. Zašto neko ne može biti zadovoljan onim što ima i ne zavidi drugima??!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.